psztymucel Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Witam szanownych forumowiczów.Szukam bliższych na temat wzmacniacza wymienionego w tytule, bo mam możliwość odkupić go za około 300 zł. Wzmacniacz jest w stanie (na oko) dobrym.Czy jest on tyle wart? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Dokładnie o jaki model chodzi tam w nazwie powinien być chyba jakiś numerek.Daj link do strony z tym wzmacniaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psztymucel Napisano 24 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2009 (edytowany) Dokładnie to chodzi o ten model: Edytowano 24 marca 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?Vi...em=190283353844Jest to nowsza wersja A60, pierwszego wzmacniacza Arcama z 1976 (wöwczas jako "a&r cambridge") produkowana i modernizowana od 1984 do 1986 roku. Cena w Niemczech w idealnym stanie (znalazlem tylko jedno ogloszenie) wynosi 190 Euro, niestety nie moge nigdzie znalezc blizszych danych tego wzmaka, poza tym, ze jego wprowadzenie na rynek wywolalo prawdziwä furore, jesli chodzi o stosunek jakosc brzmienia - cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psztymucel Napisano 24 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Dzięki, to teraz wiem coś więcej i chyba się skuszę, tym bardziej, że człowiek co sprzedaje, jest skłonny do negocjacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Można spokojnie brać wzmacniacze Arcama mają bardzo sympatyczne brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psztymucel Napisano 25 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2009 Cytat Można spokojnie brać wzmacniacze Arcama mają bardzo sympatyczne brzmienie. No to wziąłem i zakupiłem, wyszło taniej niż się spodziewałem. Dzięki za podpowiedzi. Teraz wypadało by dokupić jakieś monitory do tego. Najlepiej jak najtaniej bo w założeniu to ma być zestaw budżetowy do niewielkiego pokoju (około 10 m2) do słuchania jazzu, buesa, blues-rocka. Macie może jakieś typy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 marca 2009 Udostępnij Napisano 25 marca 2009 Szukaj może czegoś z B&W do rocka czy bluesa powinny być dobre, a jaki masz na nie budżet to może pomożemy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts