AudioTube Napisano 4 marca 2023 Udostępnij Napisano 4 marca 2023 Przekornie, przyznaję. Bardzo proszę o obserwacje, jak to jest z CD z tego studia. Mam wszystkie/prawie wydawnictwa z malutkiego studia z pod Utrechtu/TRPTK. Dla mnie to jakość nad jakościami. Pod względem wglądu w nagranie, DR, zastanego pogłosu i iczywiscie repertuaru. Chciałbym, mimo iż głównie słucham z plików, pewien czas poświęcić na odsłuchy CD i rozważam złożenia zamówienia w Chesky. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 marca 2023 Udostępnij Napisano 4 marca 2023 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Bardzo proszę o obserwacje, jak to jest z CD z tego studia. Miałem kilka płyt z tej wytwórni i pamiętam, że te starsze - z przełomu lat 80-tych i 90-tych - były dość jasno nagrane, dla mnie za jasno. Szczegółowość faktycznie imponująca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2023 Dziękuję, mogę na Ciebie Rafał liczyć. Jak „znosisz” brzmienie skrzypiec? Artysta, solo, może być w kombinacji z piano. Minimum pół godzinki, w trojkącie 2.5 metra i poziomach spl 83-85 dB?/komórka. Potrzebuję tego i zachowam dla siebie😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 marca 2023 Udostępnij Napisano 4 marca 2023 @AudioTube Już trzeci tydzień czekam na powrót mojego transportu CD z naprawy. Nie mam streamera, więc stare DVD służy mi chwilowo za transport i daka jednocześnie (ma tylko analogowe wyjście audio). Więc przykro mi, ale niczego nie sprawdzę. Słucham samych najgorzej zrealizowanych płyt w swojej kolekcji, bo kiedy, jak nie teraz? I tak wszystko brzmi chwilowo strasznie. Wyobrażam sobie, że jestem na wyjeździe wakacyjnym. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts