andyet Napisano 6 marca 2023 Udostępnij Napisano 6 marca 2023 Witam, Chciałbym kupić słuchawki przewodowe w budżecie do 500-600zł, najlepiej gdyby były z mikrofonem, ale nie jest to wymóg. Podłączone byłyby do komputera i wykorzystywane do grania, słuchania muzyki, oglądania filmów itd. itp... Żaden ze mnie meloman, audiofil, ale potrafię odróżnić marny dźwięk od 'przyzwoitego'. Moja karta dźwiękowa na płycie głównej to REALTEK S1200A, mam też audiotrak prodigy cube, ale wolałbym się obejść bez tego i korzystać z karty zintegrowanej. Myślałem no. o Sennheiser HD 596, ale czy integra da radę obsłużyć te słuchawki? Proszę o pomoc w wyborze i propozycje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 marca 2023 Udostępnij Napisano 13 marca 2023 Cześć, na pewno warto spojrzeć w stronę Hifimanów HE-400SE. Z zamkniętych Beyerdynamic DT770 Pro. Najlepiej byłoby wykorzystywać Prodigy Cube, ale integra też powinna dać sobie z nimi radę. Warto posłuchać z obu źródeł i porównać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts