Pawel Laszenko Napisano 8 marca 2023 Udostępnij Napisano 8 marca 2023 Witam jakie lampy byście polecali do tego wzmacniacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Jeśli to nowy wzmacniacz to spokojnie posłuchaj muzyki przez jakiś czas na tych co są. Niech się wygrzeją. Osluchasz się i mniej więcej będziesz wiedział co chcesz zmienić w brzmieniu. Co Ci nie odpowiada. Wtedy będzie łatwiej dobrać inne lampy. Jakie masz teraz te lampy? Ja mam w 700b PSVANE ART ale jeszcze się wygrzewają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Tak jak Kolega wyżej napisał - wszystko zależy od tego jakie lampy masz teraz i od tego co chcesz zmienić, poprawić w dźwięku. Jeżeli lampy i wzmacniacz są jeszcze mało grane, to daj im trochę czasu na wygrzanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Laszenko Napisano 10 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Ok to tak zrobię Nie wiem czy po zdjęciach da radę zobaczyć te lampy czy trzeba je wyjąć tylko jak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Powinno się je wyciągać do góry. Cos tam na nich jest napisane ale niewyraznie widać. Odczytaj co tam jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Laszenko Napisano 10 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2023 80=°=5 6P1 84=°=6 6NJ I chyba jakieś chińskie znaczki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 (edytowany) Jeśli jakaś chinszczyzna to warto by zmienić chyba ze bedzie Ci sie dzwiek podobal to nie ma co ruszać. Osluchasz się i będziesz mądrzejszy. Edytowano 10 marca 2023 przez Artur Charicki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts