ksi3zyc Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 (edytowany) Wzmacniacz w stanie doskonałym. Komplet z firmowym pokrowcem oryginalny pudelkiem dokumentami zakupu. Jestem drugim właścicielem od 4 lat. Od 2 lat gra sporadycznie jako system dodatkowy. Ze względu na gabaryty i brutalność kurierów odbiór tylko osobisty ewentualnie transport w promieniu 100 km do uzgodnienia. Front i pokrywa w stanie doskonałym. Na bokach zauważyłem niewielkie rysy na załączonych zdjęciach. Sprawca już ma "obcięte" ręce :), żartowałem śledztwo trwa. Pilot oryginalny skapitulował, w komplecie dodaję sparowany zamiennik. Gdyby nie plany z rozbudową sytemu audio, pewnie by został u mnie. Serdecznie polecam. Zapraszam na odsłuch przy kawie i ciastkach. Masz pytania? Zapraszam do kontaktu pksiez(małpa)wp.pl lub tel 790 73 siedem dwa 37 Edytowano 9 marca 2023 przez ksi3zyc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Ja to bym posłuchał tego co pod spodem jest 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksi3zyc Napisano 9 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2023 10 minut temu, Dedal75 napisał: Ja to bym posłuchał tego co pod spodem jest 😉 pod spodem jest klon Conrad Johnson PV12 (wersja Klimo Merlin) + IcePower 1200 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 (edytowany) Wiem ,wiem gdzieś już mi to mignelo w internetach. Pzdr Ps bardzo fajne wykonanie 👌 Edytowano 9 marca 2023 przez Dedal75 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksi3zyc Napisano 30 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Sprzedane . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts