Parabol Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 Kupi艂em amplituner bez mikrofonu klibracyjnego, gdy偶 my艣la艂em, 偶e 艂atwo dokupi膰 ale okazuje si臋, 偶e sprawa nie jest taka prosta. O ile dobrze znalaz艂em, to potrzebuj臋 co艣 takiego: Natomiast uda艂o mi si臋 znale藕膰 taki. Wydaje mi si臋, 偶e on jest do starszych modeli, np.聽VSX-917 i chyba w 2015 roku by艂a w艂a艣nie zmiana i m贸j model ma ju偶 taki jak wy偶ej. Zastanawiam si臋, czy kupi膰 ten starszy, czy jednak czeka膰 i szuka膰 tego nowszego. Odpisz, cytuj膮c
fluid81 Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 Ja na Twoim miejscu oba bym sobie odpu艣ci艂! Zdecydowanie lepszym mikrofonem b臋dzie聽 mikrofon Audyssey od Marantza/Denona.聽 Odpisz, cytuj膮c
Parabol Napisano 16 marca 2023 Autor Napisano 16 marca 2023 A to ciekawe, bo ten mo偶na 艂膮twiej dosta膰. My艣la艂em, 偶e lepszy b臋dzie oryginalny ale w takim razie kupi臋 Audyssey. Odpisz, cytuj膮c
fluid81 Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 Powiem tak : chwil臋 po tym jak kupi艂em amplituner, pad艂 mi mikrofon ,kt贸ry by艂 w zestawie . W ramach gwarancji dosta艂em nowy mikrofon , ku mojemu zaskoczeniu by艂 to mikron Audyssey - uk艂on z mojej strony dla salonu Kon-Sul w 艁odzi . Pan Janusz wyja艣ni艂 mi , 偶e ten akurat model jest lepszym modelem od tego , kt贸ry dosta艂em wraz z amplitunerem.聽 Dodatkowo te same informacje dosta艂em w salonie Nautilus . Te mikrofony kalibracyjne zar贸wno Pioneera jak i Onkyo to porostu Lipa.聽 Odpisz, cytuj膮c
Parabol Napisano 16 marca 2023 Autor Napisano 16 marca 2023 Ok, dzi臋ki. W takim razie po偶ycz臋 od brata, kt贸ry ma Denona i b臋dzie bezkosztowo :). Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts