S!N! Napisano 2 marca Udostępnij Napisano 2 marca (edytowany) @Slawko69Niestety nie, ale 1600 mi się podoba, więc myślę, iż z tej wyższej serii będę zadowolony, Chciałem posłuchać a110, ale nie mieli, sprawdziłem arcama sa30, wszystkie vincenty , atolle i nic mi nie podeszło Edytowano 2 marca przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 2 marca Autor Udostępnij Napisano 2 marca No OLX pojawił się jeden Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca @Slawko69 Widziałem tylko, że trochę zjechany i kogoś poniosło z ceną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Daj ogłoszenie na Hifi.pl Tam jest też dział kupie. I możesz podać mniej więcej cenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts