krzychu11000 Napisano 21 marca 2023 Napisano 21 marca 2023 Cześć. Szukam kolumn podstawkowych do mojego Marantza, który jest używany z gramofonem. Mój pokój ma jakieś 13m2. Czy B&W 601 S2 będą dobrym wyborem? Ktoś ma jakieś sugestie? :) Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 marca 2023 Napisano 21 marca 2023 Cześć, jakiego brzmienia oczekujesz? Co masz obecnie i co chciałbyś zmienić w swoim systemie? Odpisz, cytując
krzychu11000 Napisano 21 marca 2023 Autor Napisano 21 marca 2023 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć, jakiego brzmienia oczekujesz? Co masz obecnie i co chciałbyś zmienić w swoim systemie? Nie mam nic, oprócz gramofonu i marantza. Może to być smieszne, ale oczekuje lepszego brzmienia niż Beolit 20 (głośnik bluetooth). Innych głośników w życiu nie miałem. Mój gust muzyczny jest rozklejony, Pink Floyd/Sigur Ros/Pearl Jam/Eddie Vedder/Ludovico Einaudi, w takim brzmieniu siedzę. Dostałem również propozycje BR03 od Triangle. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 marca 2023 Napisano 21 marca 2023 Hmm, poza B&W sprawdziłbym też Monitor Audio Bronze 100, System Audio Saxo 5, Polk Audio Reserve 100 (mamy w bardzo fajnej cenie z outletu), a także większe R200. Ciężko konkretnie doradzić, bo nie masz obecnie nic, więc nie mam też punktu odniesienia. Warto będzie na pewno wziąć swój wzmacniacz na odsłuch, ewentualnie wypożyczyć do domu. W razie czego zapraszamy Odpisz, cytując
Recommended Posts