Artur Mądry Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Czytałem ostatnio na grupie Klipsch-a, że warto zmienić w amplitunerze z małych na głośniki duże - znacznie większa ilość informacji i dynamiki. Ktoś tak może ma zmienione i może to potwierdzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Po kalibracji odetniesz na 80hz ? Sam musisz sobie odpowiedzieć , co z nimi chcesz zrobić . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Małe/duże nie wpływa na żaden sposob aspekt mocy, dynamiki, ilości informacji itd. Opcja "małe" pozwala w amplitunerze na bardziej szczegółowe ustawienia współpracy z subem, nic ponadto. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_Gd Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Poszukaj w sieci. Tonę informacji w tym temacie już było. Jak chcesz referncyjne ustawienia i masz sub/y to small na 80Hz (thx) , wszystko inne to preferencje. Ja po kilku latach referencji zrobiłem ostatnio fronty na full band i też mi się podoba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Dokładnie tak. To kwestia amplitunera. Są takie przy których na large nie możesz ustawiać odcięcia w Hz. Na grupach różne rzeczy różnie piszą. Może ktoś po prostu zmienił częstotliwość i nagle kolumny ozyły? 502 ładnie grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts