drizzt Napisano 2 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2023 Krotko, Teraz mam toppinga d10s (na muses) + argon audio sa1 i tannoye 7.2 Wszystko gra z maca mini. Niby ok, ale chcialbym kolumny wymienic na cos lepszego, o "podobnej" charakterystyce (scena, bas, slucham 90% metalu i nie za glosno) Znudzilo sie jak to chlopu. Nowe kolumny maja byc: nowe, czarne ;P, raczej troche mniejsze. Budzet do 3k. Na razie kandydat no 1 to q 3030i. Wiem ze powinienem posluchac, ale nie mam kompletnie czasu - biore w ciemno. Dzieki z gory za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2023 Czemu nowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 2 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2023 36 minut temu, KrólKiczu napisał: Czemu nowe? takie mam zboczenie. nie lubie uzywek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2023 Za 3k w nowym sprzęcie ciężko o coś naprawdę fajnego. Chociaż za niewiele więcej można kupić outletowe kefy ls50 meta. Może warto na coś takiego zapolować. Jeśli nie podejdą - zwrócisz. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2023 No to ja bym zmienił wzmak. Bo te obecne Tannoye mogą zagrać lepiej. Ale jesli koniecznie chcesz monitory to Monitor Audio Bronze 100 albo KEFy. Dwa różne brzmienia, do wyboru z jednego koloru Albo wąskie ELAC F5.2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts