Malyszy Napisano 6 kwietnia 2023 Napisano 6 kwietnia 2023 Witajcie, mam dylemat co zagra lepiej z uni-fi reference b6 Nad c356bee czy Yamaha a-s701 Poprzednio miałem zestaw nad c356 z elac b6.2 i bardzo dobrze go wspominam w szczególności wzmacniacz. Sytuacja sie poprawiła więc tym razem celuje w wyższy model elac - uni-fi reference b6 mają bardzo dobre opinnie online stąd też mój wybór . Na wzmacniacz chciałbym wydać do 2tyś, wiem ze as701 droższy od c356 ale 2400 też sie znajdzie. Oczywiście wzmacniacz z drugiej ręki. Dziękuję pięknie za wasze opinnie 😊 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 kwietnia 2023 Napisano 6 kwietnia 2023 Cześć, Yamaha będzie ostrzejsza i jaśniejsza od Nada. Jeśli wcześniej bardzo lubiłeś swój wzmacniacz, to pozostałbym przy tej samej firmie, ewentualnie spojrzałbym też w stronę Magnatów 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 kwietnia 2023 Napisano 7 kwietnia 2023 Stawiam na NADa. Mimo że ta ostrość nie będzie przeszkadzać linii UniFi to jednak nasycenie i wieksza dynamika dzwieku wypada lepiej w NAD 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts