wolf Napisano 6 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2007 Cytat Też mam prawie 25 m2 ale bez praw do całości... No to masz możliwości Tylko trzeba się pobawić w tfu... polityka Kompromisu takiego szukać aby Twoje potrzeby można było zrealizować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 6 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2007 Cytat No to masz możliwości Tylko trzeba się pobawić w tfu... polityka :twisted: Kompromisu takiego szukać aby Twoje potrzeby można było zrealizować Musiałbym zacząć od dobrego wyciszenia drzwi pokoju. Wczoraj małżonce przeszkadzał ... hałas słuchawek. A skrzypaczką nie jest - skąd ten słuch? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 8 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2007 Cytat Wczoraj małżonce przeszkadzał ... hałas słuchawek. A skrzypaczką nie jest - skąd ten słuch? :?: Niekoniecznie to się nazywa różnica płci Nie można tego zrozumieć. Należy się tego nauczyć. Aczkolwiek polecam metodę "kropli drążącej skałę" Jedyna skuteczna jaką dotąd wymyśliłem pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 8 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2007 Cytat polecam metodę "kropli drążącej skałę" :twisted: Jedyna skuteczna jaką dotąd wymyśliłem Kropla drążąca skałę może doprowadzić do katastrofalnych skutków Już lepiej zarazić pasją... Nie jest źle - stoją głośniki od stereo i mniejszy zestaw do surroundu. Same słuchawki nie wystarczą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Cytat Już lepiej zarazić pasją... A to może być bardzo fajne. Wieczór, świeca wino Ty Ona i dźwięk najwyższej jakości Warunek jest jeden. Musisz wszystko tak zaaranżować aby nie było widać kolumn i elektroniki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 W "takich" warunkach raczej trudno skupić się na słuchaniu muzykiczy wytaczaniu rzeczowych argumentów.Kobiety reagują bardziejemocjionalnie i taka sytuacja ma sprzyjać podjęciu "korzystnej"dla nas decyzji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Do systemu stereo nie mam podpiętego dvd, pokój jest tylko muzyczny. Ok. 25m2, z czego może 16m jest audio - z tyłu rozpoczyna się otwarta kuchnia. Na kino potrzeba większy pokój, lepsze warunki. Odtwarzacz dvd siedzi w sypialni razem z telewizorem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Para wątków o podobnym temacie:http://www.hi-fi.com.pl/phpbb_2_0_6/viewto...asc&start=0http://www.hi-fi.com.pl/phpbb_2_0_6/viewto...asc&start=0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 27 lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 tutaj tworca powyzszego watku.....hmmm......wlasnie wyszedl kurier a ja podlaczylem nastepujacy zestaw:rx797, dv 600 do Jamo S 708 (plus 100 watowy aktywny sub tez Jamo)efekt....? piorunujacy!!!nie bede sie teraz rozpisywal w szczegolach (musze sie nacieszych i nabawic tymi wszytkimi ustwieniami...wrazenia z odsluchu napisze pozniej)...powiem tylko tak:majac dlllluuugi czas kino domowe....zaluje ze mialem je tak dlugo;-)ogladanie filmu w stereo (plus sub) sprawia mi wieksza frjade niz ogladanie nawet 6.1 czy 7.1!!!a muzyka.....hmmmm.....odlot!!!!pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 11 września 2007 Udostępnij Napisano 11 września 2007 Cytat majac dlllluuugi czas kino domowe....zaluje ze mialem je tak dlugo;-) Pytanie jak miałeś ustawione Kino Domowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts