(-SpykeR-) Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Witam wszystkich. Wlaśnie przeglądam sobie allegro.pl i zobaczylem taką oferte http://allegro.pl/item579725795_glosnik_ba...m_350_watt.htmli oto pytanie> czy jest to mozliwe, glośnik basowy o mocy 350 Watt za 30 zl ?? czy to prawda czy jakiś oszust, prosze o szybką odpowiedź, pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Witam, w aukcji jest napisane max 350wat, oznacza to, że głośnik będzie dysponował moca nawet 3 krotnie mniejsząCena idzie w parze z jakością - przetwornik kiepski...zresztą pytanie było dość ogólnikowe więc i taka odp.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Moc głośnika to tak względna rzecz, także sugerowanie się nią mija się z celem, każdy może sobie założyć swoją normę pomiaru i wyjdzie tyle ile chce, ale nie będzie to porównywalne z konkurencją. Nie można osądzać sprzedjącego po produktach przecież on tylko sprzedaje to, a moc podaje producent.Resztę napisał już muzyczny_gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(-SpykeR-) Napisano 24 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2009 dzięki za szybką odpowiedź. od razu mówie że nie jestem biegly w tych tematach. w takim razie powiedzcie mi czy oplaca sie kupić taki sprzęcik?? bo chce mieć mocniejszy bas ponieważ mój subwoofer jest kiepski i byl kupiony w sklepie komputerowym razem z glośnikami firmy easy touch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 może być bardzo różnie - nawet gorzej głośnik moco dobiera się pod wzmacniacz, a ten za pewne jest mały w głośnikach komp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(-SpykeR-) Napisano 24 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2009 nie wiem co mam wybrać. wystarczy mi sam glośnik basowy i wmontowalbym go na miejsce tego aktualnego , a na co dzien slucham muzyki electro house i lubie poczuć moc bassu. to jak myślicie ten bylby dobry albo ten http://allegro.pl/item580870972_subwoofer_..._hurtownia.html . moze najlepszymi subami to one nie są ale mi starczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 Kolego (-SpykeR-) nikt nie wie ile ten maleńki wzmacniacz ma mocy - więc nikt Ci nie da jasnej odpGłośnik nawet jak wstawisz za 300zł może nie zagrać, poczekaj poczytaj i pomyśl za nim wstawisz kolejne pytanie.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 24 marca 2009 Udostępnij Napisano 24 marca 2009 "Mam do zaoferowania nowe niskotonowe głośnik uznanej firmy HRMANN o mocy 350 watts max ,średnicy 20cm.Są nowe zapakowane w pudełka tekturowe. Mają super bass którego brakuje innym głośnikom na allegro. Pośiadaja mikkie zawieszenie bembramy, ciężki magnes. Bardzo polecam produkt ponieważ taka okazja morze sie nie powtórzyć"Taka okazja MORZE sie nie powtorzyc chyba ze nad morzem.... A czym chcesz napedzic ta skrzynke za 50zl? Myslisz ze puscisz kabelek od kompa do skrzynki i bedzie cykac? Kup wiekszy zestaw 2.1 creative lub czego tam chcesz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts