Faziu.switch Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No właśnie nie bardzo to sobie moge wyobrażić Tak, może nie mam 15 lat ale geenralnie uzywam duzo kina domowego a moja wyobraxnia jest naprawdę dalekosiezna Najważniejsze że jesteś zadowolony. Będzie. PB 1000 gra lepiej. Pokaż gdzie by stał. O tak jak teraz ale wiekszy szafka ma glebokosc 60cm - glosnik nie moze wystawac poza nia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Nie może wystawiać to jakaś kwestia designu całego salonu? No to moim zdaniem PB1000 się lepiej sprawdzi. Chociaż podobno nowe Klipsche sa bardzo ciekawe. Mocno je poprawili. Aczkolwiek jeszcze nie słuchałem. Przez wiele lat zmieniana była jedynie powłoka zennętrzna dlatego cedzę te informację przez palce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Też jeszcze osobiście nie słuchałem, ale z wielu źródeł słyszałem, że jest sporo lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 maja 2023 Udostępnij Napisano 25 maja 2023 Dnia 23.05.2023 o 11:48, Q21 napisał: Też jeszcze osobiście nie słuchałem, ale z wielu źródeł słyszałem, że jest sporo lepiej. Jest tu test na forum Fajnie wnioski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viorafa Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Dnia 6.05.2023 o 22:46, Faziu.switch napisał: 4x jamo s803 1x jamo s83 cen 2x jamo s8 atm upfiring atmos Cześć, na co wymieniłeś JAMO ? Jestes zadowolony? S83 to dobry glosnik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 sierpnia Udostępnij Napisano 7 sierpnia Dnia 2.08.2024 o 23:01, viorafa napisał: Cześć, na co wymieniłeś JAMO ? Jestes zadowolony? S83 to dobry glosnik? Nie. Ta linia jest kiepska. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts