BubuTheFatGod Napisano 1 maja 2023 Udostępnij Napisano 1 maja 2023 (edytowany) Witam! Chciałbym zakupić swój pierwszy poważniejszy zestaw audio. Zdecydowałem się na zestaw stereo ze wzmacniaczem zintegrowanym, słyszałem, że sprawdza się lepiej jakościowo od amplitunerów. Chyba, że jakieś kolumny aktywne w tym budżecie? Mój budżet to 4000 złotych. Co byście polecili? Czy muszę kupować odtwarzacz sieciowy czy np. mogę strumieniować po wi-fi czy iphone? Proszę o wskazówki w tej kwestii, bo słyszałem, że do wzmacniacza są różne źródła. Pomieszczenie około 20-22 m2. Zależy mi na tym, by zmieścić zestaw na komodzie, także jakieś podstawkowe głośniki. Edytowano 1 maja 2023 przez BubuTheFatGod Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 1 maja 2023 Udostępnij Napisano 1 maja 2023 Obczaj ten zestaw: https://www.q21.pl/magnat-mr-780-elac-debut-2-0-b6-2.html Pozdr Grzesiek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 maja 2023 Udostępnij Napisano 1 maja 2023 Cześć, zgadzam się z powyższą odpowiedzią Do tego możesz dołożyć streamer taki jak WiiM Mini, Taga TWA-10B, czy też Octavio Stream. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts