Q21 Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września 22 godziny temu, Andrew Piotrowski napisał: Czy CXN V2 to dobry kierunek, czy lepiej coś innego? Bardzo dobry W zbliżonym budżecie jest też EverSolo DMP-A6, nieco spokojniejsze i cieplejsze granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Piotrowski Napisano 12 października Autor Udostępnij Napisano 12 października Byłem już zdecydowany na cxn'a (fakt, bez odsłuchu, tylko dlatego, że to komplet do cxa), ale Q21 wbił mi klina tym poprzednim wpisem i się zaczęło. Niby fajny ten eversolo, ale przebrnąłem przez cały wątek o nim tutaj na Forum i wiem mniej niż przed nim. Fajny wyświetlacz, którego nie potrzebuję - i tak wolę sterować apką w tablecie. Tak nawiasem mówiąc -daje się ten wyświetlacz wyłączyć - nie mam pewności, czy nie będzie mi bardziej przeszkadzał wieczorem? A idąc dalej - czy nie za ten wyświetlacz płace wybierając eversolo zamiast takiego wiim pro, na którego trafiłem przeglądając wątki w temacie streamera? Czy jako transport do Tidal connect któryś z wspomnianych CXN, EverSolo Dmp A6, czy Wiim Pro zrobi lepszą robotę niż wspomniany Heos Link? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts