Beaver92 Napisano 21 maja 2023 Udostępnij Napisano 21 maja 2023 Witam. Chce kupie swój pierwszy gramofon. Kolega z pracy przesiadł się na coś lepszego i ma do sprzedania AT-LP5X z wkładką VM 540 LX za 1500 zł. Do tego dorzuca docisk do płyty, kable melodika i jakieś gadżety do czyszczenia płyt. Wiem że na poczatek najlepiej kupić jakiś starszy gramofon po przeglądzie ale może ten zestaw też będzie coś warty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 Dnia 21.05.2023 o 12:50, Beaver92 napisał: Witam. Chce kupie swój pierwszy gramofon. Kolega z pracy przesiadł się na coś lepszego i ma do sprzedania AT-LP5X z wkładką VM 540 LX za 1500 zł. Do tego dorzuca docisk do płyty, kable melodika i jakieś gadżety do czyszczenia płyt. Wiem że na poczatek najlepiej kupić jakiś starszy gramofon po przeglądzie ale może ten zestaw też będzie coś warty. jak to kolega z pracy to raczej w konia nie zrobi wkładka sama w sobie warta tyle co ten gramofon z podstawową wkładką, do tego te gratisy niby niedrogie, ale w cenie 1500 zł masz teoretycznie komplet Zastanów się czy gramofon będzie tylko dodatkiem do puszczania raz na jakiś czas czy chcesz iść w ten świat bez reszty. Jeśli to pierwsze to bierz od znajomego ten zestaw, jeśli to drugie to od razu kupuj lepszy gramofon i samemu sobie skompletujesz co chcesz ale finalnie kwota będzie dużo, dużo wyższa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Wygląda na dobra oferte od kolegi. Może Ci to dac na kilkudniowe testy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beaver92 Napisano 23 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Tak. Daje mi na tydzień żebym sobie posłuchał. Dorzuca mi też kilka płyt na testy. Ogulnie jeśli chodzi o stan sprzętu to jestem pewien że jest dobrze utrzymany. Na wszystko ma faktury Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 No to nic tylko testować. Niejeden z nas chciałby mieć taki komfort i możliwość odsłuchu używanego sprzętu. A do tego całą historię i kpl papierów. Pozazdrościć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Zestaw wygląda przyjemnie, raczej dobrze wyceniony Posłuchaj i daj znać, jak Ci się podoba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts