lolinek1 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 Cześć, stoję przed zakupem głośników Focal 826 ale dostałem także propozycje w podobnej kasie za theve 2. Czy warto inwestować w nową konstrukcję bo testów niewiele. Niestety nie mam możliwości oslisuchu nowych kolumn. Ktoś miał do czynienia i ma porównanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 nie warto ani jednych ani drugich. Czemu te? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolinek1 Napisano 7 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2023 15 godzin temu, lolinek1 napisał: Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? Wybierz to co Ci pasuje , po co pytać na forum osób o innym guście ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Molak Napisano 8 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2023 16 godzin temu, lolinek1 napisał: Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? Słuchałem Focali ale po konfrontacji z Sonus Faber Lumina i AudioVector QR - zostały w tyle. Więc warto pewnie posłuchać szerzej - chyba że Tobie pasują to nie oglądaj się na innych i kupuj zgodnie ze sobą 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Dnia 7.06.2023 o 23:19, lolinek1 napisał: Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? To cofam. Jeśli po odsłuchu Ci leża to idziesz w to 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2023 Cześć, Thevy No2 są nieco mniejszą konstrukcją. Wiele tu zależy od pomieszczenia, ale jeśli spodobały Ci się jedne, to spodobają i drugie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts