lolinek1 Napisano 7 czerwca 2023 Napisano 7 czerwca 2023 Cześć, stoję przed zakupem głośników Focal 826 ale dostałem także propozycje w podobnej kasie za theve 2. Czy warto inwestować w nową konstrukcję bo testów niewiele. Niestety nie mam możliwości oslisuchu nowych kolumn. Ktoś miał do czynienia i ma porównanie? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 czerwca 2023 Napisano 7 czerwca 2023 nie warto ani jednych ani drugich. Czemu te? Odpisz, cytując
lolinek1 Napisano 7 czerwca 2023 Autor Napisano 7 czerwca 2023 Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 8 czerwca 2023 Napisano 8 czerwca 2023 15 godzin temu, lolinek1 napisał: Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? Wybierz to co Ci pasuje , po co pytać na forum osób o innym guście ? Odpisz, cytując
Marcin Molak Napisano 8 czerwca 2023 Napisano 8 czerwca 2023 16 godzin temu, lolinek1 napisał: Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? Słuchałem Focali ale po konfrontacji z Sonus Faber Lumina i AudioVector QR - zostały w tyle. Więc warto pewnie posłuchać szerzej - chyba że Tobie pasują to nie oglądaj się na innych i kupuj zgodnie ze sobą 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 Dnia 7.06.2023 o 23:19, lolinek1 napisał: Bo po odsłuchu mi pasują, co innego lepszego w tej cenie? To cofam. Jeśli po odsłuchu Ci leża to idziesz w to 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 12 czerwca 2023 Napisano 12 czerwca 2023 Cześć, Thevy No2 są nieco mniejszą konstrukcją. Wiele tu zależy od pomieszczenia, ale jeśli spodobały Ci się jedne, to spodobają i drugie Odpisz, cytując
Recommended Posts