Wixiarz Napisano 8 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2023 (edytowany) Hej! Po rozwodzie wróciłem do swojego starego, małego pokoju. Niestety, nic tu mi nie zagra, trzeba dokupić. Budżet do 2000zl. Nie ukrywam, jestem bassheadem. Co wynajdziemy? Pozdrawiam moi mili! Edytowano 8 czerwca 2023 przez Wixiarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wixiarz Napisano 8 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2023 2 godziny temu, Wixiarz napisał: Hej! Po rozwodzie wróciłem do swojego starego, małego pokoju. Niestety, nic tu mi nie zagra, trzeba dokupić. Budżet do 2000zl. Nie ukrywam, jestem bassheadem. Co wynajdziemy? Pozdrawiam moi mili! Zapomniałem dodać, ze potrzebuje wejścia hdmi do telewizora i AirPlay do iPhone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Cześć, niestety z HDMI oraz AirPlay będzie ciężko w tym budżecie. Z kolumn 2.0 warto przemyśleć Edifiery AirPulse A80 - https://www.q21.pl/edifier-airpulse-a80.html Mają regulację tonów, dobry Bluetooth, wejście optyczne do podłączenia TV oraz wyjście na ewentualny subwoofer w przyszłości. Do tego ogółem są bardzo przyjemnie brzmiącymi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts