Artur Nowakowski Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 WItam wszystkich, Kupiłem słuchawki Bluetooth Sony wh-ch720n i chciałem je sparować z moim Marantzem PM7000N i niestety nie mogę. Wiem że Marantz ma Bluetooth bo mogę go w ten spsób połączyć np z telefonem ale wtedy sygnał wychodzi z telefonu do wzmacniacza a w przypadku słuchawek ma być odwrotnie. Czy Marantz PM7000N obsługuje słuchawki Bluetooth? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 Cześć, jeśli dobrze pamiętam, to Marantz ma tylko jednokierunkowe Bluetooth, więc nie podłączysz do niego słuchawek w ten sposób. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Nowakowski Napisano 17 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 Dzięki za odpowiedz. Faktycznie Marantz PM7000n jesli chodzi o bluetooth działa tylko jako odbiornik , co jestr swoją drogą niezła bzdurą. Ten wcale nie tani wzmaczniacz mógłby posiadać komletną obsługę bluetootha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts