Mateusz Sz Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 Dzień Dobry! Potrzebuję wzmacniacza stereo do STX 250 + Yamaha CD-S303. Budżet 2-3 tys max Co byście polecili ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 Cześć. Electrino to kolumny jaśniej grające i najlepiej byłoby poszukać cieplejszej elektroniki. Nie napisałeś czy chcesz sprzęt nowy czy uzywany. Ja osobiście miałem je kiedyś z Nadem 326bee i było dobrze. Bo np z Yamaha as301 i as501 było tragicznie płasko. Szukaj np Acoustic Advance, Regi Brio, Tagi Harmony HTA1000B czy np Cyrusa One. Jeśli nie zamierzasz wymieniać kolumn to nie ma co wydawać 3tys na wzmacniacz do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 4 godziny temu, Mateusz Sz napisał: Co byście polecili ? Xindak A-06 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Sz Napisano 24 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Artur Charicki napisał: Cześć. Electrino to kolumny jaśniej grające i najlepiej byłoby poszukać cieplejszej elektroniki. Nie napisałeś czy chcesz sprzęt nowy czy uzywany. Ja osobiście miałem je kiedyś z Nadem 326bee i było dobrze. Bo np z Yamaha as301 i as501 było tragicznie płasko. Szukaj np Acoustic Advance, Regi Brio, Tagi Harmony HTA1000B czy np Cyrusa One. Jeśli nie zamierzasz wymieniać kolumn to nie ma co wydawać 3tys na wzmacniacz do nich. Aktualnie są podłączone pod Amplituner Yamahy 673 i ojciec nie zbyt zadowolony dlatego szukamy alternatywy. Dużo zmieni jak przesiądzie się na nowszy amplituner np V6A ? Czy lepiej iść w stereo wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 2 godziny temu, Mateusz Sz napisał: Czy lepiej iść w stereo wzmacniacz? Temat założony w dziale stereo i pytasz o wzmacniacz, więc to pytanie wydaje się zbędne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 7 godzin temu, Mateusz Sz napisał: Dzień Dobry! Potrzebuję wzmacniacza stereo do STX 250 + Yamaha CD-S303. Budżet 2-3 tys max Co byście polecili ? Możesz spróbować ze wzmacniaczem "rodzinnym" czyli Yamaha AS501. To wzmacniacz, który nie rozjaśni Ci głośników ani nie wprowadzi krzykliwości. Mieścisz się w budżecie i wygląda bliźniaczo do CD 303 Zerknij sobie poniżej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Jeśli nowy to Xindak 06 albo Denon PMA900 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts