maxredaktor Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Wydaje mi się, że nie. Ono jest przeznaczone do podpięcia pod pre-out na fronty w amplitunerze kina domowego. A co chcesz uzyskać przez takie podłączenie? Ja spiąłem TV z Cyrusem optykiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca (edytowany) Dnia 11.02.2024 o 19:16, maxredaktor napisał: Wydaje mi się, że nie. Ono jest przeznaczone do podpięcia pod pre-out na fronty w amplitunerze kina domowego. A co chcesz uzyskać przez takie podłączenie? Ja spiąłem TV z Cyrusem optykiem. Cześć. Nie dostałem powiadomienia o odpowiedzi. Sorka. Generalnie to już nawet nie pamiętam ;] Ale wyczytałem w międzyczasie o co w tym chodzi. Podłączając się w tryb AV wzmacniacz działa jak końcówka mocy i wtedy sterowanie głośnością odbywa się tylko przez kino domowe. Podłączając się pod line out oba urządzenia grają bez możliwości kontroli głośności ;] katastrofa. Edytowano 16 marca przez Stary Grzyb 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts