Precell Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 (edytowany) Witam ponownie 🙂 Amplituner: Denon AVR-X1700H TV: TCL 55C835 Wszystko spięte kablami HDMI. Dźwięk z PC pojawia się na kinie domowym, brak tylko obrazu. Żeby było zabawniej we wtorek obraz mi zaskoczył na następny dzień już go nie było, i nie pamiętam co wtedy kliknąłem, że mi ten obraz na tv się pojawił Po podłączeniu kompa bezpośrednio pod TV, obraz jest ale dźwięk wtedy mam tylko z głośników z telewizora. Proszę o pomoc 🙂 Edytowano 31 sierpnia 2023 przez Precell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 września 2023 Udostępnij Napisano 4 września 2023 Dnia 31.08.2023 o 22:30, Precell napisał: Witam ponownie 🙂 Amplituner: Denon AVR-X1700H TV: TCL 55C835 Wszystko spięte kablami HDMI. Dźwięk z PC pojawia się na kinie domowym, brak tylko obrazu. Żeby było zabawniej we wtorek obraz mi zaskoczył na następny dzień już go nie było, i nie pamiętam co wtedy kliknąłem, że mi ten obraz na tv się pojawił Po podłączeniu kompa bezpośrednio pod TV, obraz jest ale dźwięk wtedy mam tylko z głośników z telewizora. Proszę o pomoc 🙂 Cześć Jakie masz przewody HDMI? Kiedy zakupione oraz w jakim standardzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Precell Napisano 4 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2023 (edytowany) Witam 2.1. Etykieta mówi, że obsługują obraz do 8k, marka Quotech, kupiony w lipcu. Aczkolwiek nie wiem co to ma do rzeczy. Mój serwer na starym kablu hdmi podłączonym pod amplituner, bez problemu wyświetla obraz na tv, serwer działa na Debianie. Po podłączeniu kompa bezpośrednio pod TV, dźwięk mi zaskoczył na kinie domowym. Także ten problem nie aktualny. Edytowano 4 września 2023 przez Precell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts