kwasek1979 Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Cześć jestem no witam i pozdrawiam wszystkich. Chciałbym zmienić głośniki Indiana Line Nota 260 na coś lepszego mogą być używane cena to 2-3tyś. Co by dobrze zagrało z rotelem ra 06 zależy mi na dobrym basie pomieszczenie to salon z kuchnią 20 m kw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek1979 Napisano 1 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2023 Chciałem napisać nowy I jeszcze jedno pytanie czy warto zainwestować w przegląd tego wzmacniacza bo narazie odpowiada mi jego granie. Źródło to komputer Tidal i dac NuForce DAC-80 Jestem z Trójmiasta Czy Dynaudi Excite X16 zgraja się z tym rotelem? I jeszcze jedno pytanie gdzie w Trójmieście zrobić przegląd wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Cześć, czego Ci brakuje w obecnym brzmieniu? Co chciałbyś zmienić? Na pewno zaproszę do naszego filmu z kolumnami podstawkowymi do 2,5 tysiąca PLN, może coś z niego Ci się spodoba Co do przeglądu, to jeśli Ci się podoba i masz sprawdzony serwis, to pewnie nie zaszkodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek1979 Napisano 1 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2023 Trochę dołu iśrednicy bo gura potrafi zakuć, więcej mięsa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts