Krzysztof Woźniak Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Witam Potrzebuję pomocy w podjęciu decyzji dotyczącej zakupu wieży Bluetooth - Blaupunkt MS40BT. Czy jest ona najlepsza w tej cenie, czy może można znaleźć coś jeszcze lepszego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Raczej nei zajmujemy się tu takimi sprzętami. Idź do sklepu i odsłuchaj ją i ta obok zobaczysz czy Ci odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 (edytowany) jak, jest ładnie odrobiona to bierz, jak zobaczysz rażące niedoróby , materiałową miernotę, to wybierz ładniejszy zestaw i taki w którym przyciski i pokrętła nie robią wrażenia, jakby zaraz miały się zepsuć, odpaść. Za 500zł wybiera się ładniej i lepiej wykończony zestaw. może mniej plastiku więcej sklejki / mdf w obudowie. Nie chodzi tu o jakieś "audiofilskie odchylenie" sam takiego nie mam. Nie ma żadnej złośliwości w tym co napisałem, ale w tej cenie nie da się znaleźć zestawu grającego "lepiej", od innego w takiej samej cenie. Zawsze to będzie, jak, to mój syn mówił, gdy był mały: "grajotko". Edytowano 11 września 2023 przez Eltanianin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts