DobryTyp Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Cześć wszystkim maniakom dobrego audio!! Jestem tu nowy (Kamil) Chciałbym kupić sobie dobre, bezprzewodowe słuchawki z BT,ANC i możliwością wpięcia kabla. Warunki: -Dobry bas - ilość i jakość -Wygodne -Ładne Do 2000 zł. Patrzyłem na rynek ale chce opinii od Was. Fachowców Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Cześć, ode mnie propozycja znacznie poniżej zakładanego budżetu, ale moim zdaniem warta sprawdzenia i odsłuchania, czyli Sennheiser Momentum 4 Wireless. Dobre granie, uniwersalne, z przyjemnym basem, dobrym detalem. Do tego całkiem ładne w mojej opinii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Cześć, Dla mnie, idealnie w tym co szukasz sprawdzą się Bowers Wilkins PX7s2. Pięknie są wykonane, solidnie (metalowe) do tego budują dużo dźwięku z bardzo dobrą dynamiką. Powinny zadowolić W filmiku poniżej podsyłamy jeszcze PX8, model z wyższej póki, tak dla kontrastu Zapraszamy oczywiście, do odsłuchu w naszych punktach ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryTyp Napisano 22 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2023 Dziękuję za obydwie propozycje :)! A powiedzcie mi, czy jest możliwość odsłuchu w domu tych słuchawek? Mieszkam w Barlinku, tutaj nic nie ma w około żeby gdzieś podejść i sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Nie widzę problemu, zgłoś się do nas na priv to omówimy szczegóły :):):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 września 2023 Udostępnij Napisano 25 września 2023 Dnia 22.09.2023 o 22:02, DobryTyp napisał: Dziękuję za obydwie propozycje :)! A powiedzcie mi, czy jest możliwość odsłuchu w domu tych słuchawek? Mieszkam w Barlinku, tutaj nic nie ma w około żeby gdzieś podejść i sprawdzić. Też zapraszamy na PW, zobaczymy co uda się zdziałać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 września 2023 Udostępnij Napisano 25 września 2023 Słyszałem, że koledzy z Tophifi Białystok udostępnili Ci na odsłuch B&W PX7S2 i PX8, czyli droższej a niż zakładałeś. Napiszę proszę jakie są Twoje wrażenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeszczeNIEkumam Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 (edytowany) A teraz widziałeś PX8 w kolorze ciemno czerownym? Edytowano 30 września 2023 przez JeszczeNIEkumam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html To jest właśnie ten nowy kolor, cena bez zmian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts