Artur Brol Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Ja specjalnie, bez regulacji kupilem. W/g mnie jesli cos dobrze gra, nie potrzebuje regulacji. Ten CXA 81 bardzo dobrze sie spisywal, jednak, szybciej niz zwykle, przyszla ochota na cos nowego i juz. Zmienil sie z Gato miejscami. By jednak rozwiac watpliwosci - Gato wzialem bardziej bo chcialem, roznica dla mnie, w brzmieniu, byla niewielka - Gato delikatnie dociazylo dzwiek. Tak akurat na tyle ze udalo mi sie uslyszec i usprawiedliwic zakup. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 23 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2023 13 godzin temu, Artur Brol napisał: Ja specjalnie, bez regulacji kupilem. W/g mnie jesli cos dobrze gra, nie potrzebuje regulacji. Ten CXA 81 bardzo dobrze sie spisywal, jednak, szybciej niz zwykle, przyszla ochota na cos nowego i juz. Zmienil sie z Gato miejscami. By jednak rozwiac watpliwosci - Gato wzialem bardziej bo chcialem, roznica dla mnie, w brzmieniu, byla niewielka - Gato delikatnie dociazylo dzwiek. Tak akurat na tyle ze udalo mi sie uslyszec i usprawiedliwic zakup. Jak u Ciebie się sluchalo d25 z cxa81 podczas cichego słuchania wieczorem? Czy trzeba było "kurek" odkręcić mocniej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Jedyne co pamietam, to fakt ze nie pamietam zeby mi cos nie pasowalo. Tyle ze, dla kazdego cicho, to cos innego jest. Jesli bys mogl sprawdzic to polecam. Jak nie bedzie pasowalo to oddasz i juz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 23 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2023 Przed chwilą, Artur Brol napisał: Jedyne co pamietam, to fakt ze nie pamietam zeby mi cos nie pasowalo. Tyle ze, dla kazdego cicho, to cos innego jest. Jesli bys mogl sprawdzic to polecam. Jak nie bedzie pasowalo to oddasz i juz. To fakt mało precyzyjne określenie z mojej strony właściwie trudno to opisać:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Nie oto chodzi, poprostu gral dobrze. Przyjemnie i nie meczaco i nie pamietam by mi cos w brzmieniu nieodpowiadalo. Czy to wieczorem czy w ciagu dnia. Tylko z ta mala roznica ze Gato troszeczke ten dzwiek dociazylo. Jak napisalem. Warto go sprawdzic, jesli sie da to te Gato tez . Polecam oba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 23 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2023 9 godzin temu, Artur Brol napisał: Nie oto chodzi, poprostu gral dobrze. Przyjemnie i nie meczaco i nie pamietam by mi cos w brzmieniu nieodpowiadalo. Czy to wieczorem czy w ciagu dnia. Tylko z ta mala roznica ze Gato troszeczke ten dzwiek dociazylo. Jak napisalem. Warto go sprawdzic, jesli sie da to te Gato tez . Polecam oba. Dzięki coś poslucham choć powiem szczerze że z moją Yamahą zaczyna mi się coraz bardziej podobać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 I też dobrze 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Tom którą masz Yamahę do tych D25? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 24 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2023 15 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Tom którą masz Yamahę do tych D25? RN803D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Ok. No to powiem Ci że może być na prawdę ciekawiej. Ale nic na siłe. Sprawdzaj testuj pod siebie. Żeby zainwestowane fundusze w pełni się zwróciły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 A mógłbyś mi coś podpowiedzieć? Problem w tym że potrzebuje by były wyjścia na drugą parę kolumn do sypialni no i najlepiej tak funkcjonalne jak ta 803 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Konieczność drugiego zestawu wyjść głośnikowych jest problematyczna. W teorii mógłbyś zastosować niewielki wzmacniacz na kuchnię, a sieć ogarnąć dwoma WiiMami, jeden do niego i drugi do głównego wzmacniacza - multiroom w nich działa bdb. Z Diamondami super sprawdza się Audiolab 7000A, 9000A, ale też Fezz Audio Silver Luna. Nieco cieplej warto spojrzeć na Musical Fidelity M5si, Atoll IN200. Diamondy są moim zdaniem dość uniwersalne w kwestii doboru wzmaka powyżej pewnego poziomu jakościowego W razie czego zapraszamy do kontaktu, na odsłuchy i indywidualne wyceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 To już za dużo urządzeń a te wzmaki też bez pary A+B coś czuję że chyba zostanę przy 803D tym bardziej że starego metalu typu Judas priest etc genialne się na tych pylonach slucha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Czyli masz w jednym pomieszczeniu RN803 i do drugiego ciągnąłeś kable? Teraz się tego nie robi tak często jak wcześniej. A tej sypialni to co masz? Serio niewolisz am mieć mikro wzmacniacza osobnego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 26 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2023 Tak mam tam kable pociągnięte i Dali Oberon 3 z stuningowanymi zwrotnicami, gra to tam piękne. Tak wolę jedno urządzenie, wszystkim steruje z smartfona , muzyką z Deezera , głośnością etc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantazja13 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 CXA81 ma wyjścia na dwie pary kolumn ale brakuje mu obsługi sieci/streamingów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 28 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2023 A co myślicie o Cambridge evo 150 ? Funkcjonalność jest a jak dzwięk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Bardzo dobre, mocne, stosunkowo neutralne. Moim zdaniem jeden z ciekawszych all-in-one, do tego bardzo uniwersalny. Pod Diamondy bdb wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Gonzales Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 Jeszcze tak o nadzie c399 pomyślałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts