Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Pierwsze chwile było słabo kompletnie inna sygnatura dźwięku niż wszystkie posiadane przez mnie pary słuchawek , ale czym dłużej słuchałem tym było lepiej , na początku repertuar też dobrałem dla nich ciężki .Ale z czasem było coraz lepiej lecz to na razie tylko jeden wieczór , dziś słuchamy dalej , na pewno kabel do wymiany i ewentualnie pady 

Napisano

No, w porownaniu z FAW to sie chowają,  jednak te polskie to sie nawet przyjemnie tylko trzyma.

Ja narazie używam firmowego, ale jakby nie patrzeć, jest troche sztywny choc niebo lepszy od Focal Clear kabla. Ten to byl tragiczny w użyciu.

Napisano

Taką mam tradycję że jak słuchawki ze mną zostają , to wymieniam im kabel na Forzę i tak zazwyczaj brak w zestawie kabla  xlr tu brawo Hifiman bo jest dołączony . Jestem lekko podjarany jak dzisiaj zagrają HEKS mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej , w końcu o taką odmianę brzmienia mi chodziło a nie o allroundera

Napisano

To sa bardzo dobre sluchawki, szczegolniecw tej niższej cenie - mnie sie udało open box dorwać,  870 euro.😁

Porownywalem je, jak już wspominałem, z wieloma innymi i nic nie tracę,  na jakosci brzmienia przynajmniej. Wygoda i wyglad, to inna sprawa.