blackromek Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Pierwsze chwile było słabo kompletnie inna sygnatura dźwięku niż wszystkie posiadane przez mnie pary słuchawek , ale czym dłużej słuchałem tym było lepiej , na początku repertuar też dobrałem dla nich ciężki .Ale z czasem było coraz lepiej lecz to na razie tylko jeden wieczór , dziś słuchamy dalej , na pewno kabel do wymiany i ewentualnie pady Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 20 godzin temu Autor Napisano 20 godzin temu A co jest z kablem nie tego? Odpisz, cytując
blackromek Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Ogólnie słabej jakości jest , w każdej parze słuchawek mam wymieniony jestem fanem naszej Forza Audioworks Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu No, w porownaniu z FAW to sie chowają, jednak te polskie to sie nawet przyjemnie tylko trzyma. Ja narazie używam firmowego, ale jakby nie patrzeć, jest troche sztywny choc niebo lepszy od Focal Clear kabla. Ten to byl tragiczny w użyciu. Odpisz, cytując
blackromek Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Taką mam tradycję że jak słuchawki ze mną zostają , to wymieniam im kabel na Forzę i tak zazwyczaj brak w zestawie kabla xlr tu brawo Hifiman bo jest dołączony . Jestem lekko podjarany jak dzisiaj zagrają HEKS mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej , w końcu o taką odmianę brzmienia mi chodziło a nie o allroundera Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu To sa bardzo dobre sluchawki, szczegolniecw tej niższej cenie - mnie sie udało open box dorwać, 870 euro.😁 Porownywalem je, jak już wspominałem, z wieloma innymi i nic nie tracę, na jakosci brzmienia przynajmniej. Wygoda i wyglad, to inna sprawa. Odpisz, cytując
Recommended Posts