Brzoza84 Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Subwoofer Monitor Audio Gold W12 5G czy jest warty ceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Cześć, ogółem jest to niezły sub do kina, ale ma już bardzo poważną konkurencję w tym budżecie. Nie można zapominać o takich subwooferach jak SVS PB-4000, a także JL Audio E112. W razie czego zapraszamy do kontaktu i na wyceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoza84 Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 Dnia 24.10.2023 o 10:58, Q21 napisał: Cześć, ogółem jest to niezły sub do kina, ale ma już bardzo poważną konkurencję w tym budżecie. Nie można zapominać o takich subwooferach jak SVS PB-4000, a także JL Audio E112. W razie czego zapraszamy do kontaktu i na wyceny Cześć czy mogę go podłączyć do NAD C388 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Jeśli dobrze pamiętam, to posiada on wyjście subwooferowe, więc bez problemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 To jest mega ciekawa konstrukcja tego subwoofera. Warto go posłuchać. Chociaż bardzo dawno nie widziałem go w żadnym salonie. Jak masz okazję to polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoza84 Napisano 26 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2023 Tak mam okazję kupić go za połowę ceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoza84 Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Tego mi brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts