Q21 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Miłego słuchania! Dobry wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew72 Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 46 minut temu, Q21 napisał: Miłego słuchania! Dobry wybór. Dzięki bardzo, myślę że wybrałem ten odtwarzacz dzięki dobrym recenzjom w internecie i filmikami właśnie z Q21 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 O to się chłopakom miło zrobiło na pewno. Ale nalezy tu przestrzec jednak aby NIE WYBIERAĆ sprzetu audio bez odsłuchu. Po filmach w sieci, po doradztwie na forum czy innych grupach. To sa jedynie drogowskazy. Nie znaczy że masz iść tym szlakiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew72 Napisano 4 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 Jasna sprawa. Najlepiej wypożyczyć. Chociaż ja przez jakiś czas nie zrywałem folii z wyświetlacza i nie rozpakowałem pilota , tak w razie zwrotu. Na szczęście nie muszę , nawet księgowej ( żona ) też się brzmienie podoba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts