pery552 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Witam szukam aktywnych głośników. Chciałem soundbar bo na kino nie mam miejsca ale soundbar odpada bo kazdy pisze zeby lepiej kupić jakieś głośniki więc jakie? Budżet max 2600 bez suba . Muszą mieć wejście hdmi. Będą do tv filmy muzyka i konsola Myślałem nad argon forte a5 mk2 oraz audio pro a28 ale może znajdę coś lepszego prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Oba nie są jednak najlepsze Chodź Argonów już za dobrze nie pamiętam Brzmienie jest przeciętne. Zrezygnuj z HDMI. Serio. Będzies zmiał większy wybór. ELAC Connex, Magnat Multimonitor 220, Acoustic Energy AE1 Active Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Cześć, Argony to moim zdaniem bardzo fajna opcja w tym budżecie. Żywe granie, z ciekawym budowaniem przestrzeni, a do tego bardziej detaliczne niż można się spodziewać. W razie czego zapraszamy do kontaktu, przygotujemy na nie przyjemną wycenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 (edytowany) A co sądzicie o edifier s3000 pro? Edytowano 30 października 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Też granie rozrywkowe, żywe. Są bardziej nastawione na bas moim zdaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 5 godzin temu, Q21 napisał: Też granie rozrywkowe, żywe. Są bardziej nastawione na bas moim zdaniem. A czy te argony dadzą rade na 20m2 ? Zeby tez mozna bylo potańczyć heh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Zależy, co odbierasz przez "dawanie rady", ale powinny spokojnie nagłośnić takie pomieszczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 (edytowany) 6 minut temu, Q21 napisał: Zależy, co odbierasz przez "dawanie rady", ale powinny spokojnie nagłośnić takie pomieszczenie. Czy będą lepsze niż jakis soundbar do 3.5k zł . Bo moze jeszcze dokupie do nich suba Edytowano 30 października 2023 przez pery552 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Na tym etapie już musisz odsłuchać samemu To zbyt subiektywne kwestie, bym podejmował je za Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 Ok A co bys wybrał argony czy Soundbar Polk Audio MagniFi Max AX SR ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Soudbar na pewno nie nadaje się do muzyki. To ma poprawić jakość dźwięku w TV . Do tego został stworzony 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Dokładnie. Soundbar to pod filmy na TVN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 Biorę chyba argony 😁 Okej a teraz jaki subwoofer do tych głośników?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Najlepiej pójść w SVS SB-1000. Jeden z najtańszych subwooferów z zamkniętą obudową Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peti1 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Cześć, zanim zamówisz te Argony zapoznaj się z tym wątkiem i potem decyduj: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 59 minut temu, peti1 napisał: Cześć, zanim zamówisz te Argony zapoznaj się z tym wątkiem i potem decyduj: Audio pro źle tutaj argony źle każdy pisze co innego i kazdy proponuję to co ma w domu nw juz sam kogo słuchać. Zamówie argony nie będą mi pasować zwrócę. Nie znam sie na tym nie jestem jakimś audiofilem i myślę ze mi podejda . A z tego co wysłałeś to skarżą sie na bas a ja subwoofer chce i tak dokupić. A jeszcze i tak z tyłu głowy siędza mi te edifer 3000pro 2 godziny temu, Q21 napisał: Najlepiej pójść w SVS SB-1000. Jeden z najtańszych subwooferów z zamkniętą obudową A cos do nw 1400zl . Za dużo ponad 2k za suba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 1 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2023 Dnia 31.10.2023 o 10:46, Q21 napisał: Najlepiej pójść w SVS SB-1000. Jeden z najtańszych subwooferów z zamkniętą obudową Cos do 1500? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 listopada 2023 Niestety ciężko o dobry subwoofer do muzyki w tym budżecie, otwarte konstrukcje nie są wystarczająco szybkie, by zapewnić przyjemne brzmienie. Oczywiście wiele osób woli nawet te konstrukcje otwarte Może być warto spróbować z czymś pokroju Argon Audio Bass8 MK2, ale on nie schodzi najniżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 Cambridgne minx sub Aurora 30A sub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts