OrangeJKP Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 (edytowany) Hej, potrzebuje pomocy przy wyborze nagłośnienia do mieszkania. Przez większość czasu muzyka będzie puszczana z telefonu więc zależy mi na BT, ale chciałbym mieć możliwość wykorzystania ich również z TV. Budżet jakim dysponuje to ~3k. Przeszukując różne artykuły, tematy wpadłem na: Audio Pro A28, Argon Audio Fenris A4 / A5 / A55 oraz Klipsch The Fives (które są lekko ponad budżet, ale jeśli okazałyby się najlepsze w tym przedziale, to jestem w stanie sięgnąć troszkę głębiej). Dzięki z góry za pomoc! Edytowano 11 listopada 2023 przez OrangeJKP Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 Cześć, jakie brzmienie lubisz przede wszystkim? Audio Pro według wielu są spokojniejsze od obu pozostałych opcji, gdzie Argony są cieplejsze, a Klipsche grają V-ką. W kwestii czysto jakościowej zagrają prawdopodobnie najlepiej. W razie czego zapraszamy na PW, coś podziałamy z ich ceną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts