pery552 Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 Witam zakupiłem kolumny tonsil maestro classic i pytanie brzmi jaki do tego wzmacniacz czy odpowiednim wyborem jest denon pma-600ne ? Budżet max 1500zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 12 godzin temu, pery552 napisał: Witam zakupiłem kolumny tonsil maestro classic i pytanie brzmi jaki do tego wzmacniacz czy odpowiednim wyborem jest denon pma-600ne ? Budżet max 1500zl Harman HK 680, Denon ale PMA 1060 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Cześć, gdybyś był zainteresowany nówkami z gwarancją, to warto spojrzeć w stronę m.in. nieco droższego Cambridge Audio AXA35. Bardzo fajny wzmacniacz w swoim, niewysokim, budżecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 14 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Przepraszam zapomniałem dopisać musisz mieć WEJŚCIE OPTYCZNE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts