bora902 Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 nawet jesli nie kupi dodatkowych glosnikow to V6A jest lepsza inwestycja a roznica w cenie jest znikoma dolby atmos to podstawa bo wynalazki typu imax czy auro narazie nie sa bardzo popularne moja uwaga: jestesmy w dziale kino domowe i skupiamy sie tu na sprzecie audio video czyli sprzecie ktory jest odpowiedzialny za obraz i dzwiek wiekszosc tematow obraca sie wokol dzwieku a reszta zagadnien jest w powijakach,nie widze tu np.tematow o upscalerach obrazu i jakosci ich dzialania w amplitunerach zaden z was jeszcze tego nie ogarnal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 3 minuty temu, bora902 napisał: wiekszosc tematow obraca sie wokol dzwieku a reszta zagadnien jest w powijakach,nie widze tu np.tematow o upscalerach obrazu i jakosci ich dzialania w amplitunerach zaden z was jeszcze tego nie ogarnal? Telewizory na polu przetwarzania video dawno znokautowały AVR, nawet nie ma sensu o tym wspominać, chyba że ktoś ma jakiś vintage TV. Jak widzę co robi np procesor XR w TV Sony to możliwości AVR pod tym względem są śmieszne i najlepsze rozwiązanie to wyłączyć wszelkie przekształcenia obrazu w amlitunerze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 No dlatego też tak uważam. Że jeśli finalnie skonczyło by sięna +200 zł to zdecydowanie lepiej dołożyć do V6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jablon Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Teraz mam zamiar dokupić subwoofer i chciałem zapytać czy wystarczy taki aktywny za 8 czy 9 stówek czy raczej shot. Dodam że nie musi mieć dla mnie żadnych bajerów ani być firmowy. Znalazłem taki Taga TSW- 90 95w i taki chciałbym zakupić.dobry pomysł czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 Taga robi słabe suby Poluj na używanego taniego Tannoy Msub albo Magnat Sub 302A Gra zdecydowanie lepiej. A jak nowy to Magnat RS12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.klemens@gm Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 A koda sw 1000 jak się ma do powyższych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 Nie Koda. Oni robią po prsotu słabe suby. RS12 jest lepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jablon Napisano 23 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 Panowie a subwoofer Yamaha ns-sw200 do amplitunera Yamaha rx-v4a to będzie dobry wybor czy nie? Budżet mi nie pozwala na nic droższego i pytam czy warto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 23 listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 4 godziny temu, jablon napisał: Panowie a subwoofer Yamaha ns-sw200 do amplitunera Yamaha rx-v4a to będzie dobry wybor czy nie? Budżet mi nie pozwala na nic droższego i pytam czy warto Masz poleconego Magnata. Podzwoń po sklepach i spytaj za ile będą chcieli go sprzedać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 13 godzin temu, jablon napisał: Panowie a subwoofer Yamaha ns-sw200 do amplitunera Yamaha rx-v4a to będzie dobry wybor czy nie? Budżet mi nie pozwala na nic droższego i pytam czy warto Ten sub już jest ok. Podzwoń po ceny na RS 12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts