Elberoth Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Na AVS rozdawaliśmy ulotki z kodami na 60 dni testowania Roona (normalnie jest 14 dni). Gdyby ktoś nie był, albo zgubił - niech pisze, bo mam 13k tych kodów w Excelu, więc coś wolnego na pewno dopasujemy. Jak ktoś jest chętny, to niech podeśle maila na info małpa audioshow.pl 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 15 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 Wszystkie kody do osób które podesłały maila zostały wysłane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Piechocki Napisano 16 listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 Czy kody są jeszcze dostępne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 16 listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 (edytowany) Czy te kody mają jakieś ograniczenia? Czy muszę je wykorzystać do jakiegoś momentu? Czy jak skorzystałem z 15-dniowego trialu to czy mogę skorzystać z tego kodu na 60 dni? No i pewnie pytanie tych co płaca co miesiąc, czy skoro płacą, to mogą skorzystać z tego kodu na 60 dni? Edytowano 16 listopada 2023 przez Chmarski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Dnia 16.11.2023 o 08:57, Patryk Piechocki napisał: Czy kody są jeszcze dostępne? Tak. Dnia 16.11.2023 o 18:14, Chmarski napisał: Czy te kody mają jakieś ograniczenia? Czy muszę je wykorzystać do jakiegoś momentu? Czy jak skorzystałem z 15-dniowego trialu to czy mogę skorzystać z tego kodu na 60 dni? No i pewnie pytanie tych co płaca co miesiąc, czy skoro płacą, to mogą skorzystać z tego kodu na 60 dni? Działa tylko na nowym koncie (tzn. na takim 15 dniowym także). Natomiast nie da się go wykorzystać jako przedłużenie posiadanej subskrypcji (nie da się np. zebrać 6 kodów i tak jechać przez rok). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 23 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 Wysyłajcie prośby o kody na maila: info małpa audioshow.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts