Dan Osa Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Część. Jestem w momencie kompletowania zestawu stereo/kino 50na50,zamowiłem właśnie ampli Yamaha musiccast RX v6a. Obecnie posiadam tymczasowy ampli i na froncie heco aurora 300 ,które docelowo pójdą na tył. Szukam do zestawu frontów i z racji tego że kiedyś słuchalem 300setek w stereo na wzmaku i podobały mi się,wyborł padł na heco aurora 700. Tak na marginesie posiadam jeszcze suba klipsch r115 w i całość gra w salonie 25 M2 z anaksem więc jakieś 35 M2. Docelowo plan był taki 700 przód ,300 tył,center,sub klipsch i coś na górę do atmosa. Całość napędzana Yamaha RX v6a Ale... Pojawiła się możliwość zamiast heco 700stek na przód kupić kef r500 (moja wymarzona seria kolumn). Kiedyś słyszalem je w salonie i wbiły mnie w fotel,jednak były podpięte pod naprawdę dobra elektronikę. Czy warto dopłacac i czy je wykorzystam z tym ampli w muzyce czy dać sobie spokój i kupić bezpiecznie heco 700 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 To Twój drugi temat o tym. Dlaczego? Napisze to samo co tam. TAK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 Cześć, jeśli jest opcja, to warto byłoby dołożyć do R700, masz duże pomieszczenie jak na R500, a Twój subwoofer w stereo się nie sprawdzi. Mimo to, dalej wolałbym R500 od Heco Aurory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts