Jerzy Napisano 15 listopada 2023 Napisano 15 listopada 2023 (edytowany) Dzień dobry, Proszę szanownych użytkowników o opine na temat zestawu wymienionego w temacie.Chciałbym sie dowiedziec czy te kolumny dobrze zgrywają sie z amplitunerem Onkyo Edytowano 15 listopada 2023 przez Jerzy Odpisz, cytując
Q21 Napisano 15 listopada 2023 Napisano 15 listopada 2023 Cześć, założyłeś temat w stereo. Masz obecnie kolumny czy amplituner? Planujesz rozbudowę do kina, czy pozostajesz przy 2.0? Jeśli pozostajesz przy 2.0 to bez sensu iść w to Onkyo, które jest do kina domowego. Odpisz, cytując
Jerzy Napisano 15 listopada 2023 Autor Napisano 15 listopada 2023 59 minut temu, Q21 napisał: Cześć, założyłeś temat w stereo. Masz obecnie kolumny czy amplituner? Planujesz rozbudowę do kina, czy pozostajesz przy 2.0? Jeśli pozostajesz przy 2.0 to bez sensu iść w to Onkyo, które jest do kina domowego. Witam posiadam ampituner Onkyo TX-RZ50 i planuje kupic używany zestaw Monitor Audio RX6 AV12 Zależy mi na dobrym dzwięku w kinie domowym i muzyce .Czy te kolumny będą dobrym wyborem z tym amplitunerem Odpisz, cytując
Jerzy Napisano 15 listopada 2023 Autor Napisano 15 listopada 2023 2 minuty temu, Patryk Piechocki napisał: zły dział 3 minuty temu, Patryk Piechocki napisał: zły dział Jestem nowy pomyliłem sie gdzie mam założyć temat w kino domowe ? Odpisz, cytując
Recommended Posts