DariuszL Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Witam wszystkich forumowiczów Jak w temacie szukam dobrego nowego lub używanego blu-raya który także będzie dobrze odtwarzał płyty CD High-resolution audio, muzyka różnego typu, budżet do 4200zł . Z używanych zastanawiam sie nad Marantz UD7007 nowy Panasonic DB-ub9000 . Obecnie posiadam Marantz SR8015 i BOWERS & WILKINS 603 S2 5.1 . Co godnego polecicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Panasonic 9000 tak albo Reavon X100 Tobie chodzi o CD -> SACD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 20 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 O CD mi chodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 20 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 29 minut temu, DariuszL napisał: O CD mi chodzi A coś dobrego z uzywanych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Cześć, wspomniany już Reavon UBR-X100 jest bardzo dobrą opcją w swoim budżecie Na pewno warto dać mu szansę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Oppo 105 , 203 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 20 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Z używanych Oppo trochę drogi, zależy mi na 4k uhd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Cambridge Audio CXUHD , odpowiednik Oppo 203 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 20 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 A z tych dwóch który będzie najlepszy REAVONU BR-X110 czy Panasonic 9000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Jeśli używany to Oppo albp CXUHD. 14 godzin temu, DariuszL napisał: A z tych dwóch który będzie najlepszy REAVONU BR-X110 czy Panasonic 9000 Jeden i drugi jest super. Reavon jest bardziej audiofilski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Super, dzieki, jak najlepiej REAVONU podłączyć do audio? Przez coaxial? Czy bedzie różnica miedzy nimi co do HDR10, 10+, obecnie tv mam LG C2 42" z czasem bedzie zmieniony lub bedzie projektor. Kabel hdmi Ultra High Speed certfikowany kupic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 22 godziny temu, DariuszL napisał: Super, dzieki, jak najlepiej REAVONU podłączyć do audio? Przez coaxial? Czy bedzie różnica miedzy nimi co do HDR10, 10+, obecnie tv mam LG C2 42" z czasem bedzie zmieniony lub bedzie projektor. Kabel hdmi Ultra High Speed certfikowany kupic? Masz przeciez amplituner kina czemu nie przez HDMI? No na razie masz mały TV to różnica nie wiem czy adekwatna. Nie mam to się nie wypowiem. Kabel jak kupisz certyfikowany to masz pewność że działa. Jak nie będzie certyfikatu to nie powiedziane ze nie bedzie działać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 23 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 Dnia 22.11.2023 o 07:26, Piotr Sonido napisał: Masz przeciez amplituner kina czemu nie przez HDMI? No na razie masz mały TV to różnica nie wiem czy adekwatna. Nie mam to się nie wypowiem. Kabel jak kupisz certyfikowany to masz pewność że działa. Jak nie będzie certyfikatu to nie powiedziane ze nie bedzie działać. Padlo na Panasonic udalo kupic sie w dobrej cenie. Chodzi czy lepiej podłączyć do ampli przez analog (stereo) do słuchania cd A po hdmi 5.1 i obraz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 11 godzin temu, DariuszL napisał: Padlo na Panasonic udalo kupic sie w dobrej cenie. Chodzi czy lepiej podłączyć do ampli przez analog (stereo) do słuchania cd A po hdmi 5.1 i obraz To już sprawdź. Który będzie miał lepszy przetwornik dla Ciebie. Nie chodzi o parametry tylko brzmienie. Tak czy siak widze że będziesz podłączał jednocześnie obydwoma sposobami. Więc szybko to wyłapiesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 panasonic ub9000 jest OK ktora konkretnie wersje sprzetowa jego kupiles i z ktorego roku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DariuszL Napisano 27 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Dnia 25.11.2023 o 09:20, bora902 napisał: panasonic ub9000 jest OK ktora konkretnie wersje sprzetowa jego kupiles i z ktorego roku? DP-UB900EG1 a z którego roku to nie wiem, a co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 1 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2023 nic ostatnia wersja sprzetowa produkowana w europie to byla egk-h eg1 to chyba jest juz china Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts