Kino domowe Napisano 27 listopada 2023 Napisano 27 listopada 2023 Witam zepsuł mi się ostatnio amplituner onkyo 656 moje głośniki to jamo s606 z subem klipsch sw120 myślę nad kupnem rx-v4a a rx-v6a czy warto dopłacić do v6a czy różnica w dźwięku jest odczuwalna ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 27 listopada 2023 Napisano 27 listopada 2023 Hej, różnica na rzecz Yamahy RX-V6A jest słyszalna na pierwszy rzut ucha Jest to jednak jaśniejsze granie od Twojego Onkyo, szukając czegoś podobnego, to warto spojrzeć na tego samego producenta, ale model TX-NR5100 lub podobnie grającego Pioneera VSX-935 W razie czego zapraszamy. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2023 Napisano 30 listopada 2023 Warto dopłacać do 6A. Ale w kolejnej kwestii do wymiany kolumny. Koniecznie. Odpisz, cytując
Kino domowe Napisano 30 listopada 2023 Autor Napisano 30 listopada 2023 Da się kupić jakieś ciekawe kolumny 5.0 do 5 tys złotych? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 30 listopada 2023 Napisano 30 listopada 2023 Jest kilka fajnych opcji Na pewno do rozważenia zestaw na Monitor Audio Bronze, dynamiczny i szybko grający, z dobrym zejściem, fajną sceną. Heco Aurora to już klasyk przy zestawach kina domowego, mocne, bardziej koncertowe granie. Spokojniejsze i bardziej wyrównane Polk Audio też są dość często wybierane Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 grudnia 2023 Napisano 1 grudnia 2023 21 godzin temu, Kino domowe napisał: Da się kupić jakieś ciekawe kolumny 5.0 do 5 tys złotych? Względem Jamo? Pewnie że tak. Wspomniany Bronze, albo można podmienić fronty na monitory ale z wieksza membraną 100 Aurora o brzmieniu cieplejszym, łagodniejszym Nowe Magnaty Monitor S Line które grają bardziej otwartą górą niż poprzednie serie. Nawet Pylon z modelem Pearl 25 Odpisz, cytując
Recommended Posts