stach_s Napisano 1 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2023 Oryginały w bardzo dobrym stanie. 850 zł plus przesyłka. Koszt nowych 1200 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 21 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Nieaktualne. Do zamknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Przypuszczam, że to ten sam klient z Gdańska, który kupił moje Bowersy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 22 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 Dnia 21.12.2023 o 08:55, MMarek napisał: Przypuszczam, że to ten sam klient z Gdańska, który kupił moje Bowersy Raczej nie Marku, poszły do Radomia. Fajnie, że Bowersy poszły. Nowe nadal cieszą tak samo?? Ale możliwe, że z Twoim klientem nawet rozmawiałem, zrobiła się kolejka chętnych kiedy zdecydowałem się sprzedać z wysyłką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 43 minuty temu, stach_s napisał: Fajnie, że Bowersy poszły. Nowe nadal cieszą tak samo?? Muszą cieszyć bardziej, nie ma odwrotu, ponieważ wydrenowały portfel okrutnie 😀 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts