drzy Napisano 1 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2023 Witajcie! Proszę o pomoc, doradzenie jak połączyć zestaw jak w temacie tj. Wiim Pro + Arcam SA20 + Traingle Br08 + Tv. Mam na myśli typ kabli, tak żeby wszystko fajnie hulało. Do tej pory mam podłączony zestaw przewodami: 1) kolumny ze wzmacniaczem, 2) TV ze wzmacniaczem przewodami analogowymi, 3) oraz sam wzmacniacz ze streamerem przewodem optycznym SPDIF out. Moje pytanie brzmi czy nie powinienem TV podpiąć bezpośrednio do streamer? Jeśli tak to jakie kable? Optyczne, coaxialne, liniowe? Czy sam streamer ze wzmacniaczem również nie powinienem podpiąć innym typem przewodu? Proszę o sugestię :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Hej, moim zdaniem najlepiej by było, gdybyś podpiął WiiMa do SA20 z pomocą Coaxa, a TV do SA20 optykiem Ale pokombinuj, skoro masz już wszystko u siebie, to można poprzepinać i posprawdzać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzy Napisano 4 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts