Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Tak sprawdzałem i odpuściłem słuchanie po coaxialu. Nawet całkiem niedawno przy wymianie jednego z kabli zasilających znowu sprawdziłem gdyż mi się przypomniało i po pierwszym przerwaniu zmieniłem na USB ponownie. 

Użytkuję go około dwóch lat więc wiem co piszę i nie jest to jakiś jednorazowy wybryk. 

Jeszcze dodam , że długo po zakupie słuchałem przez coaxial gdyż w moim odczuciu lepiej i było wszystko dobrze bez przerywania. 

Nie wiem czy to przerywanie zbiegło się z jakąś aktualizacją czy też nie a może to usterka w urządzeniu tego nie jestem w stanie stwierdzić.  

Zresztą nawet nie zastanawiam się nad tym , słucham po USB . 

Jak ducha wyzionie to się zmieni. 

Napisano
3 minuty temu, 77Mariusz77 napisał:

Tak sprawdzałem i odpuściłem słuchanie po coaxialu. Nawet całkiem niedawno przy wymianie jednego z kabli zasilających znowu sprawdziłem gdyż mi się przypomniało i po pierwszym przerwaniu zmieniłem na USB ponownie. 

Użytkuję go około dwóch lat więc wiem co piszę i nie jest to jakiś jednorazowy wybryk. 

Jeszcze dodam , że długo po zakupie słuchałem przez coaxial gdyż w moim odczuciu lepiej i było wszystko dobrze bez przerywania. 

Nie wiem czy to przerywanie zbiegło się z jakąś aktualizacją czy też nie a może to usterka w urządzeniu tego nie jestem w stanie stwierdzić.  

Zresztą nawet nie zastanawiam się nad tym , słucham po USB . 

Jak ducha wyzionie to się zmieni. 

Możesz go oddać na nasz serwis. Koledzy sprawdzą Ci urządzenie pod kątem technicznym. Może sekcja cyfrowa ma jakiś problem.

Napisano
Dnia 17.12.2023 o 10:47, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Super :)

Nie chodzi płynniej ? Bluesound zapewnia o jeszcze wyższej stabilności działania.

Do dziś dzień jest ok. Ogólnie to ja jestem jednym z entuzjastów Bluesounda 😀