77Mariusz77 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Tak sprawdzałem i odpuściłem słuchanie po coaxialu. Nawet całkiem niedawno przy wymianie jednego z kabli zasilających znowu sprawdziłem gdyż mi się przypomniało i po pierwszym przerwaniu zmieniłem na USB ponownie. Użytkuję go około dwóch lat więc wiem co piszę i nie jest to jakiś jednorazowy wybryk. Jeszcze dodam , że długo po zakupie słuchałem przez coaxial gdyż w moim odczuciu lepiej i było wszystko dobrze bez przerywania. Nie wiem czy to przerywanie zbiegło się z jakąś aktualizacją czy też nie a może to usterka w urządzeniu tego nie jestem w stanie stwierdzić. Zresztą nawet nie zastanawiam się nad tym , słucham po USB . Jak ducha wyzionie to się zmieni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 3 minuty temu, 77Mariusz77 napisał: Tak sprawdzałem i odpuściłem słuchanie po coaxialu. Nawet całkiem niedawno przy wymianie jednego z kabli zasilających znowu sprawdziłem gdyż mi się przypomniało i po pierwszym przerwaniu zmieniłem na USB ponownie. Użytkuję go około dwóch lat więc wiem co piszę i nie jest to jakiś jednorazowy wybryk. Jeszcze dodam , że długo po zakupie słuchałem przez coaxial gdyż w moim odczuciu lepiej i było wszystko dobrze bez przerywania. Nie wiem czy to przerywanie zbiegło się z jakąś aktualizacją czy też nie a może to usterka w urządzeniu tego nie jestem w stanie stwierdzić. Zresztą nawet nie zastanawiam się nad tym , słucham po USB . Jak ducha wyzionie to się zmieni. Możesz go oddać na nasz serwis. Koledzy sprawdzą Ci urządzenie pod kątem technicznym. Może sekcja cyfrowa ma jakiś problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Dziękuję ale to zbyt kłopotliwe. Mieszkam w Niemczech. Poza tym wcale mi to nie przeszkadza. Ma zmienione zasilanie o tym zapomniałem wspomnieć ale czy to może mieć wpływ niewiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 19 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2023 Dnia 17.12.2023 o 10:47, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Super Nie chodzi płynniej ? Bluesound zapewnia o jeszcze wyższej stabilności działania. Do dziś dzień jest ok. Ogólnie to ja jestem jednym z entuzjastów Bluesounda 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts