Jerzykm Napisano 14 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 Proszę o poradę.. Chcę wymienić amplituner Pionier 924k na coś nowszego pasującego do polk audio seria T531 plus sub. Coś co będzie lepsze w kinie i muzyce od obecnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 Hej, ile chciałbyś wydać? Szukając podobnego brzmienia, ale moim zdaniem ulepszonego, warto spojrzeć na Onkyo TX-NR6100, a z nieco jaśniejszym graniem Yamaha RX-V6A Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzykm Napisano 14 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 Właśnie o tych modelach myślałem rozważałem jeszcze yamache rx-A2a zastanawiam się tylko czy poprawie tym dźwięk w stosunku do Pioniera 924 i czy kolumny będą pasowały do tych amplitunerow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2023 Nowszego bo? Potrzebujesz nowe HDMI? Bo generalnie to ja bym zmienił kolumny a nie amplituner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzykm Napisano 15 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2023 To może jakaś sugestia jakie fronty by pasowały do tego Pioniera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Jaki budżet? Quadral Argentum 6000 Acustic Energy AE 120 System Polska ale na kolumnach ES Monitor audio Bronze. Może być na modelu 100 Klipsch to samo na modelu RP600m Magnat Signature Heco Aurora Jest tego masa. Kwestia kasy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzykm Napisano 20 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 Myślę o 3 do 4 tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 No to jak to budżet na same fronty to jest wybór. Aurora 700 Silver 100 Monitor Audio KEF Q 750 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Kilka fajnych opcji znajdziesz w naszym świeżym filmie, zachęcam do obejrzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 (edytowany) Panowie ten film od wczoraj został wklejony zbyt dużą ilość razy. Wiem że teraz to dla Was ważne, rozumiem to, jestem z tym ok, ale momentami bywa tego za dużo. W jednym poście ukryliście film pod link. Jak poniżej przykład. Oglądnij tu Może coś takiego? Jakis kompromis. Edytowano 22 grudnia 2023 przez Piotr Sonido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts