Packie Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Dzień dobry! Mam dylemat. Aktualnie mam Sound Blaster Z SE. Zastanawiam się, czy Topping DX1 może być lepszy od tej karty dźwiękowej lub innego Sound Blastera np. AE-7? Z tego co wyczytałem, Topping zbiera dobre opinie, ale czy jest warty zmiany z SB Z SE na DX1? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Cześć, wątpię niestety, że ktoś miał porównanie bezpośrednie tych dwóch sprzętów Wątpię, że różnica będzie aż tak duża, warto spojrzeć na nieco droższe sprzęty jak iFi Zen DAC V2, czy Topping DX3 Pro+. Tu przeskok będzie większy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Packie Napisano 18 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 5 minut temu, Q21 napisał: Cześć, wątpię niestety, że ktoś miał porównanie bezpośrednie tych dwóch sprzętów Wątpię, że różnica będzie aż tak duża, warto spojrzeć na nieco droższe sprzęty jak iFi Zen DAC V2, czy Topping DX3 Pro+. Tu przeskok będzie większy. Dzięki za odpowiedź. Dozbieram do DX3 Pro+ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts