maron123 Napisano 28 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Jak podłączę usb do tv to po chwili mi wyświetli na TV sprawdź co znajduje się na twoim dysku usb dzięki "odtwarzacz multimedialny" Wchodzę wybieram co chce i leci. Nie wiem jak sprawdzić jaki to odtwarzacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 No ok rozumiem. Czy w tym właśnie programie "Odtwarzacz multimedialny" możesz wejsc w opcje? Inne niż w telewizora? Czy on ma jakieś swoje ustawienia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maron123 Napisano 29 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 (edytowany) Niestety nic tam nie ma do wyboru wiecej tylko odtwarzanie.. A czemu pytasz o to? Z tego co doszliśmy z chłopakami to nie dw się mieć dialogów w satelitkach w Dolby Surround i Atmosie w moim soundbarze. Podobno tak ma być i mają być tam same huki wystrzały z satelit itp. A szkoda bo tyle kasy poszło na to... Zakupiłem z myślą dźwięku przestrzennego czyli właśnie dla dialogów.. Edytowano 29 grudnia 2023 przez maron123 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 20 minut temu, maron123 napisał: Zakupiłem z myślą dźwięku przestrzennego czyli właśnie dla dialogów.. Zrozum, że dźwięk przestrzenny to nie są dialogi. Piotr pewnie pyta czy masz tam jakieś opcje do wyboru bo moze daloby sie zmusić odtwarzacz do wyplucia sygnału który zrobił by właśnie coś na wzór multi channel stereo w Twojej belce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maron123 Napisano 29 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 No teraz juz to rozumiem i wiem. Niestety nie mam tam nic , a jak podlacze usb do belki to nic sie nie dzieje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts