Mikelas76 Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Sprzedam przedwzmacniacz Blazebird marki WBA. Jestem pierwszym wlascicielem, Preamp w bardzo dobrym stanie. Gra u mnie z tranzystorowa końcówką mocy od 4 lat. Preamp w wersji Custom, posiada gniazda Furutech Gold na wejściu i na wyjściu. Dodatkowo rodowane gniazdo zasilajace furutech ncf. Wszystko montowane przez Pana Bocianka. Dwa lata temu preamp przeszedł upgrade podnoszący jakość brzmienia. . Oprócz standardowych lamp 6922 EHG oraz 2A3 EH Gold dorzucam 6922 Sylvania JHS oraz PCC88 Matsushita. W tym zestawie mamy właściwie do wyboru granie neutralne (EHG) ; jaśniejsze i przestrzenne (Sylvania) oraz pełne i nasycone (Matsushita). W zestawie znajduje się osłona/klatka zabezpieczającą, a także pilot w kolorze czarnym (lekko zarysowany). Cena 4700 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Gil Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca Dnia 21.12.2023 o 11:25, Mikelas76 napisał: Sprzedam przedwzmacniacz Blazebird marki WBA. Jestem pierwszym wlascicielem, Preamp w bardzo dobrym stanie. Gra u mnie z tranzystorowa końcówką mocy od 4 lat. Preamp w wersji Custom, posiada gniazda Furutech Gold na wejściu i na wyjściu. Dodatkowo rodowane gniazdo zasilajace furutech ncf. Wszystko montowane przez Pana Bocianka. Dwa lata temu preamp przeszedł upgrade podnoszący jakość brzmienia. . Oprócz standardowych lamp 6922 EHG oraz 2A3 EH Gold dorzucam 6922 Sylvania JHS oraz PCC88 Matsushita. W tym zestawie mamy właściwie do wyboru granie neutralne (EHG) ; jaśniejsze i przestrzenne (Sylvania) oraz pełne i nasycone (Matsushita). W zestawie znajduje się osłona/klatka zabezpieczającą, a także pilot w kolorze czarnym (lekko zarysowany). Cena 4700 Hej...aktualne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 27 marca Autor Udostępnij Napisano 27 marca Sprzedany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts