TomK5 Napisano 1 stycznia 2024 Napisano 1 stycznia 2024 Witam Posiadam Rege Elex MK4. Zastanawiam się nad zakupem nowych głośników. Wybrałem Aria K2 926 lub B&W 603S2 Anniversary Edition. Zastanawiam się tylko czy moja Rega jest wystarczająco mocnym wzmacniaczem, żeby w pełni wysterować powyższe kolumny ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 stycznia 2024 Napisano 2 stycznia 2024 Cześć, a jakie masz obecnie kolumny? Czemu chciałbyś je zmienić? Zarówno Focal, jak i Bowers to kolumny jaśniejsze, więc to w teorii dobra para, chociaż wyższa średnica też jest otwarta w Redze. Z wysterowaniem sobie jednak na spokojnie poradzi Odpisz, cytując
TomK5 Napisano 2 stycznia 2024 Autor Napisano 2 stycznia 2024 Cześć, mam Piegi Classic 5.0. Chciałbym mieć lepszy bas (głębszy, mocniejszy) i lepszą dynamikę. Tak definitywnie wolę jaśniej grające kolumny. Bardzo fajnie, że moja Rega poradzi sobie z Focalami i Bowersami 🙂 Odpisz, cytując
Recommended Posts