Esperson Napisano 4 stycznia 2024 Napisano 4 stycznia 2024 Witam czy miał ktoś doczynienia z takim zestawem? Czy warto to kupić? https://www.olx.pl/d/oferta/amplituner-philips-fr984-dvd-743-kolumny-subwoofer-CID99-IDVYwPI.html Odpisz, cytując
Butler Napisano 4 stycznia 2024 Napisano 4 stycznia 2024 To z 2008r. Co Ty chcesz na tym oglądać? Tylko DVD łyka. Spoko do kuchni albo do pracy jako radyjko, ale nie do salonu. Odpisz, cytując
Esperson Napisano 4 stycznia 2024 Autor Napisano 4 stycznia 2024 Miało by służyć jaki kino domowe, do słuchania radia i muzyki z neta. Bardziej chodzi mi o jakość i dźwięk czy kit czy ujdzie w tłumie za tą cenę. Przed chwilą, Esperson napisał: Miało by służyć jaki kino domowe, do słuchania radia i muzyki z neta. Bardziej chodzi mi o jakość i dźwięk czy kit czy ujdzie w tłumie za tą cenę. Bo co innego w tej cenie? raczej nie ma w czym wybierać z gotowego zestawu . Odpisz, cytując
Butler Napisano 5 stycznia 2024 Napisano 5 stycznia 2024 (edytowany) Jako kino domowe mogło służyć 15 lat temu. Obecnie taki sprzęt nie ma racji bytu, nawet HDMI nie ma. 12 godzin temu, Esperson napisał: Bo co innego w tej cenie? raczej nie ma w czym wybierać z gotowego zestawu . Budżet 350zł i kino domowe? Jeśli ma to grać lepiej jak sam TV, to może jakiś współczesny soundbar będzie dla Ciebie odpowiedni, na OLX jest ich sporo w takich pieniądzach. Jaki masz TV? Edytowano 5 stycznia 2024 przez Butler Odpisz, cytując
Esperson Napisano 5 stycznia 2024 Autor Napisano 5 stycznia 2024 Telewizor TCL 43C735 43" . Soundbar jakoś nie jestem przekonany🙂 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 5 stycznia 2024 Napisano 5 stycznia 2024 12 minut temu, Esperson napisał: Soundbar jakoś nie jestem przekonany🙂 My też generalnie nie jesteśmy przekonani do soundbarow ale 350 PLN to niestety nie jest nawet budżet na sluchawki, nie mówiąc o kinie domowym. Za 2, 3 razy tyle możesz kupić jakieś aktywne Edifiery i dźwięk będzie lepszy niż z TV ale to dalej nie bedzie kino domowe. Odpisz, cytując
Esperson Napisano 5 stycznia 2024 Autor Napisano 5 stycznia 2024 To może jakiś zestaw stereo? Może być nawet coś starszego. Do samego fm i muzyki. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 stycznia 2024 Napisano 6 stycznia 2024 Za mały budżet. Daj spokój to będzie szrot z Polski, nawet nie z Niemiec. Dozbieraj. Odpisz, cytując
Esperson Napisano 6 stycznia 2024 Autor Napisano 6 stycznia 2024 Dozbierac to znaczy jaka kwota a możesz coś podesłać jakiś link Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 9 stycznia 2024 Napisano 9 stycznia 2024 Z tego, co widzę, to masz tam wejście optyczne - do TV i będzie działać. Odpisz, cytując
Recommended Posts